Festa presentació #Avivament2018 | dissabte, 10 març 2018 19 h.

També disponible en: Castellano


València Pensa
anuncia la celebració de la segona edició del festival de filosofia Avivament els dies 7 al 9 de juny de 2018. #Avivament2018 tindrà lloc a les instal·lacions del MuVIM i de la llibreria Ramon Llull entre d’altres espais de la ciutat de València i comptarà amb la presència de gent com Marina Garcés, Ignacio Castro Rey, Remedios Zafra, Ana de Miguel, Pilar Pedraza, Joan Arnau, Pablo d’Ors i així fins a completar la trentena de convidats i la vintena d’esdeveniments que componen el festival d’aquest any 2018 .

Per celebrar la posada en marxa d’aquesta segona edició us convoquem a tots, socis i futurs associats, al local de la llibreria Ramon Llull del barri del Carme valencià (Corona, 5) a l’acte de presentació en el qual els responsables del mateix han de fer publica la llista completa d’activitats i les intencions del festival per a aquesta recentment començat any 2018.

A més tenim intencions festives per la qual cosa comptarem amb la flauta d’Elena Sáenz per amenitzar la vetllada que es complementarà amb una copa de vi per als assistents. Tot això a la llibreria Ramon Llull el proper dissabte 10 de març a les 19 h. de la vesprada.

Veniu amb ganes de passar-ho bé, amb l’llibreta plena de propostes i amb companyies interessades a compartir el nostre entusiasme pel pensament (i la festa) en general, i pel valencià en particular.